Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια.
Μαρινάρουμε το κοτόπουλο με τη πάπρικα και τα 15 mL ελαιόλαδο.
Σε ζεστό τηγάνι , προσθέτουμε τα άλλα 15mL ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε καλά.
Έπειτα τα αφαιρούμε σε ένα πιάτο και σοτάρουμε το κοτόπουλο .
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μανιτάρια, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.
Προσθέτουμε τον κύβο κότας και το εστραγκόν και ανακτεύουμε.
Έπειτα προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και λίγο νερό και το αφήνουμε μέχρι να πάρει βράση.
Τέλος αφαιρούμε από τη φωτιά και σερβίρουμε προαιρετικά με ρύζι μπασμάτι ή ότι άλλο θέλουμε!