Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τη πιπεριά , το καρότο, το σκόρδο και το μαϊντανό.
Σοτάρουμε τον κιμά μαζί με το ελαιόλαδο.
Στη συνέχεια προσθέτουμε την πάπρικα, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε.
Έπειτα προσθέτουμε το κρεμμύδι, τη πιπεριά , το καρότο, το σκόρδο, τον πελτέ ντομάτας, το κονκασέ ντομάτας , νερό και τον ζωμό κότας.
Ανακατεύουμε καλά για να ομογενοποιηθούν , προσθέτουμε λίγο μαϊντανό και αφήνουμε να σιγοβράσει για 45 λεπτά.
Μόλις ο κιμάς μας είναι έτοιμος, αφαιρούμε τη κατσαρόλα απο τη φωτιά και σερβίρουμε με 150 γρ. μακαρόνια ολικής αλέσεως.
Προαιρετικά προσθέτουμε και τυρί τριμμένο χαμηλό σε λιπαρά !