Τρίβουμε τα μπισκότα. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το λάδι καρύδας ή τη μαργαρίνη.
Μόλις λιώσει προσθέτουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Στρώνουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι διαμέτρου 26 εκ. και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να παγώσει.
Σε ένα κατσαρολάκι , βάζουμε το γάλα σόγιας, το corn flour, το εκχύλισμα βανίλιας και 5 κουταλιές του γλυκού ζαχαρίνη. Ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να αρχίσει να πήζει.
Μόλις αρχίσει να πήζει αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε 2 ζελατίνες. Ανακατεύουμε καλά.
Στη συνέχεια τοποθετούμε τη κρέμα μας μέσα στο ταψάκι, πάνω από τα μπισκότα μας και τη βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει για 1 ώρα!
Μετά τη 1 ώρα , η τάρτα μας είναι έτοιμη!
Διακοσμούμε προαιρετικά με μπισκότα oreo και……ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!