Προσθέτουμε 10ml ελαιόλαδο στο τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε τη ρίγανη ,το καρότο και τις πιπεριές. Μόλις μαλακώσουν τα λαχανικά, προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Έπειτα προσθέτουμε τον κύβο κοτόπουλο που έχουμε αραιώσει σε νερό και μετά το κονκασέ ντομάτας και το κοτόπουλο και τα ανακατεύουμε.
Μόλις πάρει βράση η σάλτσα μας και ομογενοποιηθεί, την αφαιρούμε από τη φωτιά. Κόβουμε τα φύλλα στη μέση και τα αλείφουμε με ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε τη γέμιση και λίγο τυρί, τα τυλίγουμε, κολλάμε τις άκρες με λίγο νερό και αλείφουμε ξανά με ελαιόλαδο και προσθέτουμε προαιρετικά παπαρουνόσπορο ή σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 25-35’.