Σε ζεστό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τις πατάτες κομμένες σε μικρά κυβάκια .
Προσθέσουμε το αλάτι, πιπέρι , ρίγανη και ανακατεύουμε . Έπειτα το κρεμμύδι και ανακατεύουμε καλά .
Στη συνέχεια βάζουμε τα λεμόνια και νερό και τα αφήνουμε να ψηθούν .
Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ψήσιμο τους , ρίχνουμε τη μουστάρδα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Τις αφήνουμε να ψηθούν καλά ανακατεύοντας συχνά .
Μόλις είναι έτοιμες σερβίρουμε !