Λεμονάτες πατάτες στο τηγάνι

Υλικά

  • 30 ML ελαιόλαδο
  • Ρίγανη , αλάτι, πιπέρι
  • 2 πατάτες
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι
  • Νερό
  • 2 λεμόνια
  • 1 κ.σ. μουστάρδα

Θρεπτικές πληροφορίες

ανά 100 γρ.

Εκτέλεση

Σε ζεστό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τις πατάτες κομμένες σε μικρά κυβάκια .
Προσθέσουμε το αλάτι, πιπέρι , ρίγανη και ανακατεύουμε . Έπειτα το κρεμμύδι και ανακατεύουμε καλά .
Στη συνέχεια βάζουμε τα λεμόνια και νερό και τα αφήνουμε να ψηθούν .
Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ψήσιμο τους , ρίχνουμε τη μουστάρδα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Τις αφήνουμε να ψηθούν καλά ανακατεύοντας συχνά .
Μόλις είναι έτοιμες σερβίρουμε !

Αξιολογήστε τη συνταγή μας!
5/5